.

Unnskyld, for at jeg til tider er spydig og negativ. Jeg har bare kommet til et punkt hvor vekten og fokuset på kroppen min har kommet helt i hodet på meg. Det er alt jeg tenker på til enhver tid og det stresser meg helt sinnsykt. Jeg trener og trener, men plutselig gir jeg opp og da spiser jeg litt for mye. Jeg blir kvalm og uvel og jeg får lyst til å putte fingeren i halsen og kaste opp alt jeg har dyttet i meg. Når jeg trener er jeg fornøyd, men likevel føles det ut som at jeg blir tjukkere og tjukkere for hver dag som går. Jeg leser om trening og kosthold hver eneste dag, prøver å legge opp til et program som jeg tror fungerer for kroppen min, men når ingenting fungerer gir jeg opp gang på gang. Det å gå på folkehøyskole med mat servert til faste tider og ikke ha muligheten til å spise nøyaktig det man ønsker ødelegger også mye for meg. Jeg vil heller ikke virke fanatisk ovenfor alle andre og jeg vil veldig gjerne være med på bakekos og fredagskvelder med sjokolade og potetgull. Jeg synes det er utrolig vanskelig med tanke på at jeg prater så mye om det og dermed legger et stort press på meg selv. Jeg merker at jeg har forandret meg en del i løpet av året, i negativ retning og jeg vet at dette kommer av vekten og endring i kroppsfasong. Jeg har vært en danser på et greit høyt nivå og bør derfor ha en kropp som tilsier dette. Det at jeg falt for så mange fristelser i starten av året og at jeg droppet trening har satt sine spor på kroppen, og nå etterhvert også i hodet og tankegang. Jeg vet med meg selv at jeg kan si en ting og etterpå gjøre noe annet. Feks. si at jeg er blitt feit og føler meg jævlig, men så går jeg likevel og spiser kaker. Men det er så mye som foregår oppe i hodet mitt, som jeg ikke helt klarer å holde styr på. Jeg må ut med ting til tider også, men for ikke å virke som en overfladisk person, eller hva jeg skal kalle det, pakker jeg det ofte litt inn og sier ikke alt helt som det er. Det er en situasjon som er ganske vanskelig å stå i alene. Jeg trenger en treningsmotivator nå, jeg er lei av å trene alene og av å se utviklingen gå feil vei, alene. 

Og jeg vet at det er mange som sier: ikke tenk så mye på det, stress ned osv. Men jeg skal love dere at det er lettere sagt enn gjort. Jeg klarer ikke tenke på annet. 

7 kommentarer

Lene Christina

13.04.2012 kl.19:46

Jeg skjønner deg så sykt godt , Lena ! Har det veldig likt selv, og mister rett og slett nesten motivasjonen til å trene alt for ofte.. For ser ikke helt poenget når jeg ikke ser noe fremgang .. Vekten vet jeg jo at ikke går ned , siden jeg trener styrke og får lett muskler, så den går nesten mer opp.. Men når det ikke blir forandringer på kroppen heller , så blir jeg nesten gal.. Men har funnet ut nå at jeg skal fokusere på å få god kondisjon og muskler til fotballen, og det gir meg mer motivasjon synes jeg ! :)

Så å sette seg mål om "å klare mer" tror jeg er det som fungerer for meg ihvertfall:)

Men, jeg synes du er fin som du er , Lena, og jeg skulle gjerne byttet kroppen min med din !

Mathilde

13.04.2012 kl.20:30

Jeg skjønner hva du mener jeg også. Er mange ganger jeg har mista motivasjonen fordi jeg ikke ser noen fremgang, men i det sisite har jeg tvunget meg selv til å tenke annerledes. En smart ting er jo å ikke veie seg, siden vekten har ikke noe å si i og med at muskler veier mere enn fett, og når man trener får man jo mere muskler. Vet det er vanskelig, men tor du må prøve å tenke på andre ting, så kanksje det blir bedre. Siden når man er såå fokusert på det så ser man plutserlig bare verre og verre ut i speilet. Du har jo alltid sett kjempe bra ut :) Prøv å tren variert trening, både styrke og kondisjon.. men det vet du vel alt:P Synes du er flink og bare skal fortsette med å trene, for uansett om du merker noen forandring eller ikke, så føler du deg ikke bedre av å ikke trene - kanskje det kan være no motivasjon?

Lykke til i hvertfall :D Vet du greier det:D

3 beundrere

13.04.2012 kl.21:13

Også du som har den deiligste jævla ass'n og stramaste pattane på Agder FHS. Vær fornøyd du.

Camilla

14.04.2012 kl.20:26

Jeg skal innrømme at jeg fikk på følelsen at det hadde gått i hodet på deg.. Men som de sier over her, ikke tenk vekt for den øker med musklene. Spør om råd der du trener, evt ta en bodyscan for å sjekke hvor det evt er mer fett enn andre steder også kan du fokusere på disse partiene. Ikke at jeg helt veit om jeg er for bodyscan for den lyver jo til tider den også. Også må du ikke glemme at kroppen kanskje er på vei til å bli en damekropp og da endres den jo, og det er ikke alltid den endres til den man vil den skal endres til.

Ikke tenk på mye på hvordan du ønsker å være. Tren og vær fornøyd med å få til 2-3 kanskje 4 økter i uka og følelsen du får etter du har trent. Og har du lyst på noe godt så unn deg noe godt innimellom. Ikke flere ganger i uka, men kanskje et par.

Og vit at jeg er her om du trenger noen å snakke med :) <3

malinkleiven.

24.04.2012 kl.17:08

Kjære søte deg, ikke gå med dette inni deg. Snakk med noen som kan dette før problemet vokser seg mer alvorlig. Gjør det du kan for å få en kropp du føler deg komfortabel med, men ikke mist deg selv i prosessen. Uansett, masse lykke til. <3

Cathrine Flåtten

07.05.2012 kl.21:57

Jeg kjenner meg igjen i alt du skriver.. Har opplevd å følt det samme og jeg har sliti mye ang det samme.!! tro meg, det blir bedre med tiden. Det er ikke noe feil i å trene mye, så lenge du ikke begynner å sulte deg- trener for mye og ikke spiser.

Du er veldig fin syntes jeg i allefall, men det er jo ikke alltid slike kommentarer hjelper når man ikke ser det selv heller. Lykke til :)

Kamilla K

09.05.2012 kl.17:22

Dette var leit å lese. Håper virkelig du kommer til et bedre punkt om ikke så lenge. Hvis ikke håper jeg du prater ordentlig med noen om det, slik at du får sortert tankene litt. Synd at noe som kan være så positivt og givende blir det som er med på å ødelegge for noen. Vet ikke helt hva mer jeg kan si, men sender deg gode tanker, og håper det går bedre for deg. Veldig lett å si at du ikke skal legge for mye press på deg selv osv, men jeg innser at det er ting som ikke kommer til å feste seg hos deg med mindre du selv går inn for det. <3

Skriv en ny kommentar


hits