Balkan del 1: Kroatia

Tirsdag 14. februar møtte vi opp som en hel klasse på gardermoen, får så og deles i to og komme oss til Kroatia på hver vår måte. Den ene gruppen skulle mellomlande i Amsterdam, før de skulle videre til Zagreb, mens den andre og min gruppe skulle mellomlande i København før vi dro videre og møtte de andre i Zagreb. Derfra tok vi fly samlet til Dubrovnik. Turen tok hele 9 timer, men det føltes ikke så lenge med tanke på at vi byttet fly og sånn. 

Da vi kom frem til Dubrovnik møtte synet av blått hav og typiske sydenfargede hus og bygninger oss. Solen skinte og det var en rar følelse å sitte i bussen med boblejakke på. I og med at vi kom frem på kvelden ble det rett ut og spise, gå på cafè, før vi tok kvelden. Dagen etter våknet vi til solskinn og 10 grader og var klare for en fin vårdag. Vi fikk utdelt et Dubrovnikkort med inngang til forskjellige museumer og bymuren + gratis buss hele dagen. Gruppen min valgte å ta beina fatt og gå til gamlebyen, noe som var utrolig deilig i det fine været. Det var en fantastisk dag hvor vi hadde god tid til å se og kose oss, ta bilder og nyte vårsolen. En veldig bra start på turen!

5 kommentarer

Camilla

02.mar.2012 kl.21:55

Så fine bilder! Fant forresten alle bildene vi tok i Frankrike her om dagen, ble så glad for trodde jeg hadde mistet dem, så mange minner :D

annettesfoto

02.mar.2012 kl.23:54

Kjente meg godt igjen her, var i Dubrovnik for noen år siden :-) Kjempefin og sjarmerende by..noe annet enn hva vi har her hjemme liksom :-) Toj også en dagtur til Montenegro. Hvor andre steder skal dere reise?

alexandra

19.mar.2012 kl.23:42

Super fin blogg! Följa varandra på bloglovin?

(Ber om ursäkt ifall du inte gillar sånna här kommentarer!)

Ida Andreassen

23.mar.2012 kl.23:24

kos dere masse videre :)

Kristine

27.mar.2012 kl.19:37

Ser jo helt herlig ut :)

SV:

Å, så koselig å høre :)

Da er vi to. Med litt fantasi kan jo alt bli sunt!

Skriv en ny kommentar


hits