Ønsker en ny uke velkommen

Mandag, ny uke, nye muligheter! Jeg er nettopp ferdig med å vaske rommet mitt og sitter nå og ser hva som skjer denne uken og fremover. Og det er faktisk en del som skjer, både på skolen og i ferier og helger. Denne uken er det både besøk i dyreparken, kveldskos(+ foredrag) hos læreren også får jeg kanskje besøk i helgen, noe jeg krysser fingrene veldig for. Selvfølgelig er det lagt opp til masse trening også. I tillegg er vi veldig få igjen på skolen nå, i og med at alle drar på turer, så folk er blitt litt mer sosiale og sitter sammen i peisestuen både på dagen og kvelden, noe som er kjempekoselig. 

Og forrige uke hadde vi et nytt fotoprosjekt hvor vi skulle ta et coverfoto, og det skulle være til et/en eksisterende band/artist og passe inn i 2012. Jeg og Charlotte samarbeidet og valgte å lage cover til The wombats, og sånn ble resultatet:Hva synes du?

2 kommentarer

Michelle

06.feb.2012 kl.16:36

Det var kult, spesielt pga rosafargen :D

Camilla

06.feb.2012 kl.19:08

Hvem er det som kanskje kommer på besøk? :) Jeg synes det var et kult cover, ikke at jeg helt har peiling på hvem the wombats er da.. Haha :P

Skriv en ny kommentar


hits