Ukens trening og litt sånn

Som de fleste har fått med seg har jeg begynt å trene en del, og bra er det. Men problemet er at med en gang alle andre rundt meg snakker om at de har trent hver dag får jeg noia og spiser masse, masse mat. Det er sinnsykt irriterende at jeg for det første sammenligner treningen min med andres, blir påvirket negativt av at andre trener og at jeg ikke gleder meg på deres vegne. Eller jeg synes jo det er kjempebra at de trener! Men det gjør at jeg føler meg dårligere og bare "fuck, jeg blir aldri tynn, så jeg kan like så godt bare spise dritt". Skikkelig teit. Jeg må endre det der. Men gjør det til uken, i morgen. Nå er jeg klar for en tur på butikken, hvor jeg skal kjøpe meg en sjokolade. Jeg har jo trent relativt bra denne uken. Selv om dette ikke har så mye å si når jeg fyller på med sjokolade og en haug med mat.

Mandag: Oppvarming på møllen i 20 minutter før saltime med styrke, zumba og bodybalance(55 minutter per saltime).
Tirsdag: Oppvarming på møllen i 30 minutter før saltimen "kick ass" etterfulgt av en halvtime med styrke.
Onsdag: Fri
Torsdag: (Volleyball på skolen) 35 + 12 minutter på møllen og 55 minutter styrketrening.
Fredag: 12 minutter på møllen, 20 minutter styrketrening og 55 minutter spinning.
Lørdag: 2 x 15 minutter på spinningsykkelen og en time styrketrening.
Søndag: Fri 

Ser dere forresten på den oppsummeringen som skryting? For det er ikke meningen!

2 kommentarer

Monica

05.feb.2012 kl.17:05

Jeg skjønner veldig godt hvordan det er (bortsett fra at jeg ikke er så flink til å trene som deg!!!). Men det er så viktig å være fornøyd med seg selv :) Og med en gang du kanskje har nådd målet ditt, så vil det komme nye mål osv. Det er vanskelig, men greia er vel bare at man må endre instilling og tankegang. Selv om det er vanskelig.... :( Men du har all grunn til å være fornøyd :) ! Du har en kjempe fin kropp, og en bra personlighet.

Michelle

05.feb.2012 kl.17:32

Shit, du har ingen verdens ting å være ufornøyd med, du er kjempefin ! Det at du faktisk er så flink til å trene er også bra, det er ikke mange som greier det på egenhånd! Du burde være VELDIG fornøyd!

Skriv en ny kommentar


hits