Long time, no see

Hei! Denne uken har jeg faktisk savnet å blogge, så jeg tenker sterkt på å starte opp igjen, men vurderer å starte helt på nytt med ny blogg og nytt design og hele pakka. Jeg synes den her er blitt litt rotete og vil ha litt mer struktur på bloggen, hva som blir skrevet, hvordan innleggene ser ut, bilder og alt mulig. Det må være en viss helhet over det hele. Så jeg tror jeg skal sette i gang prosjekt "ny blogg"! 

For tiden går det mye i trening når jeg har fri fra skolearbeid (om du kan kalle det arbeid), det er forsåvidt livet mitt for tiden: trening, litt skole, vasking av rom, spise mat, chille i peisestuen og spille ligretto. Men til tross for at det ikke skjer så altfor mye har jeg hatt lyst til å blogge. Og jeg har litt ideer og tanker om hva jeg kan skrive om og sånt. Bilder er faktisk det som er mitt største problem med bloggen, jeg tar veldig lite bilder. Ironisk nok går jeg fotolinje på folkehøyskole. Men en ting har jeg funnet ut; jeg er ikke spesielt interessert i foto, enkelt og greit. 

Men jeg tror hvertfall jeg er tilbake. Så vi blogges forhåpentligvis om ikke lenge. Håper alle har det supert der de er i denne store verden! 

Én kommentar

Julie

03.feb.2012 kl.15:44

I like :-) så flink du er å trene. Og post den nye bloggen så fort den er klar :)

Skriv en ny kommentar


hits