Hyttekos på Hovden

Jeg er hjemme igjen fra hyttetur! (kom forsåvidt hjem på fredag) Det var skikkelig deilig å komme seg på fjellet til snø og skikkelig hyttekos. Det var supert vær når vi var der, sett bort ifra litt sur vind nå og da, men ellers kunne vi ikke fått bedre vær - noe som har utrolig mye å si for en hyttetur på fjellet. 
Kjapp redigering av disse to

I og med at vi var på klassetur, skulle vi selvfølgelig ta litt bilder. På onsdagen dro vi til en bane for motorcross og trail, hvor vi tok bilder av folkehøyskoleelever i action. Det var veldig gøy, for det var noe nytt og veldig utfordrende med tanke på å få fokuserte bilder, hvit snø og himmel som ikke var utbrent. Vi prøvde oss også på landskapsbilder, på torsdagen, men det likte jeg ikke like godt, mest fordi landskapet ikke var noe jeg ville ta bilde av, hehe. 


Ingen redigering av disse to, enda

Ellers var det som en vanlig hyttetur: filmkos, god mat, aking og basing i snøen, vi var i bakken og stod på snowboard/slalom, grillet pølser og mashmallows og satt selvfølgelig oppe til langt på natt og bare pratet og koste oss. En super tur, med en super gjeng! Gleder meg masse til neste tur, som går til Balkan.

Har dere fått kost dere i snøen enda?

4 kommentarer

StineE

16.jan.2012 kl.14:52

Flotte bilder :)

Kristine

24.jan.2012 kl.14:48

Ser kjempe koselig ut :)

SV:

Oj, så koselig å høre det Lena.

Flott at du har meldt deg inn på et treningssenter. Jeg kan anbefale å bruke youtube for å se korrekt utførelse av øvelsene. Lykke til med treningen :)
De første bildene er så utrolig fine :}

therese

25.jan.2012 kl.14:46

love the pics! :)

Skriv en ny kommentar


hits