Busstrøbbel

Det gikk ikke å laste opp bilder før nå, så det er litt kluss i hva som er i dag og i går, i innlegget. Men det ble skrevet på onsdag, så vet dere det.

I dag meldte jeg meg inn i treningssenteret, eller når dere leser/jeg poster dette blir det i går. Endelig! Dette har jeg ventet lenge på, så må jeg bare være så flink som jeg har sagt jeg skal være. I år skal jeg nå noen av målene mine! Jeg startet å teste ut en saltime, easyline puls, som var utholdende styrke + litt kondisjon, og den timen var veldig bra! Etter det fikk jeg litt veiledning på hvordan ting funket og sånn + et basic treningsprogram. Seneret er utrolig fint, de har nye og fine apparater, kettlebells, matter, baller i alle størrelser, mange bra saltimer. Så jeg gleder meg til å teste ut mer!Men bussen, den irriterte meg grenseløst i dag. Jeg gikk for å ta bussen 15.45, var på holdeplassen 15.39. Klokken gikk og jeg tenkte ikke så mye over det de første 5-10 minuttene på overtid, for det var tross alt i rushtiden. Men så kom det en skolebuss, og da tenkte jeg "Endelig, da kommer den andre rett bak her". Jeg ventet, ventet og ventet litt mer.. Det kom en buss til, "Yess, der er den!", men neida - den kjørte rett mot Kristiansand uten å stoppe. Jeg var iiiiskald og våt, for det regnet og blåste (OFC).. og ikke før jeg hadde stått og ventet i 40 minutter, kl. 16.20 - DA kom riktig buss. Men det var neste buss som skulle gå, så den ventet i 5 minutter. Ergo den 15.45-bussen kom ikke!!!! OMG. Og etter treningen ventet jeg fader meg i en halvtime da også. Gjett om jeg var frossen a? Og ikke minst irritert..


3 kommentarer

Julie

06.jan.2012 kl.01:32

sykt irriterende :-) blir ikke mere fristet til å bruke kollektivtransport av sånt! meen, så kult med treningssenteret! Du er heldig :D

Miss Melquist ♫

06.jan.2012 kl.16:11

Åh, sånn har skjedd meg før og! sykt irriterende :o

camilla

07.jan.2012 kl.05:13

meldte meg inn ved et treningssenter hin dagen jeg også! woho :D

Skriv en ny kommentar


hits