Godt nytt år!

Hei dere! Bloggen blir ikke helt prioritert, som dere sikkert merker. Egentlig suger det litt, for det hadde vært greit å sett tilbake på alt jeg gjør. Så enten må jeg begynne å skrive dagbok, eller blogge jevnlig igjen. Og i og med at jeg ikke har noen dagbok, kan jeg starte med bloggingen. Nytt år og nye muligheter, eller hva? Ja, so let's go.

Juleferien min var helt fantastisk! Det er lenge siden jeg har hatt det så bra. Jeg fikk sett igjen de aller beste vennene mine, Katarina, Julie, Stian og Anette + mange fler. Jeg har spist god mat, jobbet, shoppet, kjørt bil, gått turer, sett på julefilmer, fått fine gaver, feiret bursdag, nyttårsaften og bare hatt det superbra! (Jeg gikk til og med ned 2 kilo, måtte bare si det, for jeg ble så sinnsykt glad!!!)

Nå er jeg klar for å gjøre dette siste halvåret på folkehøyskolen til et supert og minnerikt halvår. Jeg starter å trene i morgen eller på lørdag, spørs når jeg får tid, og så skjer det jo en del fremover. Neste uke drar klassen på hyttetur til Hovden, i februar er det tid for ny tur til Kroatia, Bosnia og Serbia(tror jeg), før det er vinterferie. I mars skal jeg, Charlotte, Ane og Nathalie på konsert i Oslo og jeg skal på kompaniforestilling og i april er det både påskeferie, avslutningsfest med foreldre og venner og så er vi plutselig i mai, hvor folkehøyskolen er ferdig.. Hm, ja. Men jeg gleder meg masse til alt som skjer fremover, spesielt treningen!

Håper alle har det bra, og har hatt en fin juleferie. Fikk dere noe fint til jul?

 

2 kommentarer

Julie

04.jan.2012 kl.10:59

Liker at du er i gang igjen :-) var så kos å være med deg hos deg den dagen! Tipper året ditt blir kjempebra og lykke til med treningen :D

Anette

05.jan.2012 kl.00:27

Glad i deg lenis! Vi sees i mai :D :D

Skriv en ny kommentar


hits