Vet dere hva?

  • 21.des.2011 kl.13:02 i Foto

- DET ER SÅ DEILIG Å VÆRE HJEMME. Jeg tror jeg er en veldig hjemmekjær person, for noe av det beste jeg vet er å være hjemme. Så jeg koser meg veldig!- Siste uken før jul på folkehøyskolen, er en av de beste ukene jeg har hatt, tror jeg. Vi hadde koselig juleavslutning med pizza, gløgg, kaker og vin + presentasjoner av kameraene hos Ingolf, som er den geniale læreren min. Vi hadde julebord på skolen, og det var tidenes koldtbord. NAM! Jazzklassen hadde en fantastisk julekonsert for oss, og på torsdagen var jeg, Ane, Nathalie og Charlotte i byen og spiste mat og koste oss. 

- Jeg må nevne at siste lørdagen, før den siste uken, var helt fantastisk den også. Med juleverksted og nissefest, før vi dro ut en siste kveld på tangvall(puben). Shit, som jeg koste meg den dagen!

- Mens jeg har vært hjemme har jeg spist lutefisk, sett på hånballkampene, vært ute med Benedicte og Katarina, catchet opp med Anne Marte og Julie. Jeg har tatt sol med Camilla og kjørt bil med høy musikk og jeg har trent. Og ikke minst: spist sushi, laks, avocado og sånne ting jeg elsker!!

- Forresten, så var vi på sminkekurs med klassen for sånn to uker siden. Det var ganske lærerrikt, jeg ble jo sminket og greier, så fikk vite ganske nøyaktig hvordan jeg bør sminke meg til hverdags. 

- Jeg strikker en julegave, det skal bli et skjerf, og jeg er ikke halvveis en gang. I dag er det 21. desember og jeg jobber hele kvelden. Dårlig tid, sa du?

- Jeg skjønner ikke helt at det er julaften på LØRDAG. Gleder meg til juletreet kommer i hus, for da bør julestemningen og spenningen følge med!

En liten oppsummering da, vet dere. Håper dere har det fint! Fortell meg noe :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits