Sol, NY og Kurt Nilsen

Denne uken startet faktisk med sol og blå himmel, noe vi ikke har sett på en stund her nede i sør. Siden det endelig kom fint vær, satt vi (klassen min) oss i bussen klare for endelig å fotografere ved sjøen, men tro det eller ei: i dag var det for lite vind til at det var bølger. Nok en gang ble turen utsatt. Men i og med at vi var ute, hadde bussen og det var fint vær tok vi oss en tur til Høllen i stedet. Høllen er et superidyllisk sted ved sjøen her vi bor. Turen var i prinsippet for å fotografere, men det var det mange som glemte litt bort, det ble mer en koselig tur! 

Så gikk jeg og Charlotte på butikken, og på vei hjem begynte vi å snakke om planer for utdanning og alt det der. Og vips, så planla vi en tur til New York sommeren 2013. Begge to har sykt lyst til å dra og hvorfor ikke dra sammen? Og så må vi jo ha tid til å spare + det er jo greit å være 21 år når man er der, så sommeren 2013 passer perfekt. Så da blir det NY på meg og! Jeg gleder meg allerede og har åpnet en egen sparekonto som jeg kaller New York sparing. Snakk om å være gira, men hallo? Det er New York! 

Og som om ikke dagen var bra fra før popper det plutselig opp på facebook " kl 19 begynner en Kurt Nilsen konsert i Kristiansand. Jeg har to billetter. Er det noen som vil ha de?" OFC, vil jeg ha de. Men klokken var allerede 18.30, så nå måtte jeg finne en konsertbuddy kjapt, ringte rundt og vips var Charlotte med og vips satt vi i bilen på vei mot byen, og vips var vi i domkirken hvor det var julekonsert! Vi kom for sent, men vi kom inn og det var dødskoselig og bra. Snakk om en fin start på julen! 

Hvordan har mandagen din vært? Ehm, de bildene ser ut som sommer og vi er i november, snart desember - hvor blir det av snøen?!

5 kommentarer

Karoline Ekra

29.nov.2011 kl.03:03

Wiii NY :D

SPAR MASSE!! shoppingen er så utrolig bra <3

Linn Jones - Fotoblogg

29.nov.2011 kl.04:38

Dere må komme dere til New York. Helt fantastisk der! :) Elsker byen og har vært der to ganger. Håper å få meg en tur til våren igjen også :)

Camilla

29.nov.2011 kl.10:07

Hehe, ja tweeten var nok litt uklar.. :P men høres ut som du hadde en fin dag! Og heldig du var som fikk dra på julekonserten!! Vi ville også dit, men synes billettene var litt dyre :/

Julie

29.nov.2011 kl.10:09

Så kult med NYC-tur! Dit må jeg også en gang :-) ååh, Kurt Nilsen er jo så flink! Også kirkekonsert da - kan det bli mer jul liksom <3

Monica

29.nov.2011 kl.12:01

så fine bilder !

Skriv en ny kommentar


hits