Just say Yes!

Jeg tenkte at jeg kunne fått tak i hvertfall to bilder fra helgen, men så gikk ikke det pga kabelmangel, så innlegget kommer litt sent, men so what - jeg har jo skrevet det, så:

Denne helgen har vært skikkelig bra!

På fredag startet først og fremst jazzlinjen med en super mogrenstemning. De spilte og sang Moves Like Jagger, og det var dødskult: de er utrolig flinke og det var gøy at de gjorde en såpass ny og kjent sang. Etter den superstarten lagde vi skyggebilder med hendene, hadde gjettelek om hva vi prøvde på og egentlig bare koste oss hele timen. Vi har nemlig hatt en uke uten lærer. Så måtte jeg jo se Twilight 3, i og med at vi senere på kvelden dro på premiere av Breaking dawn part 1, som var dødsbra! Jeg må se den igjen, tror jeg, også fordi vi satt så langt foran at jeg følte jeg ikke fikk med meg alt ordentlig. I tillegg var salen full av hylende fjortisjenter, selvfølgelig. Men den var absolutt verdt å se.På lørdag hadde jeg seminar om filmmusikk, før jeg trente styrke i en time! Jeg har blitt så flink nå. Jeg er faktisk ganske stolt av meg selv. Jeg har trent 15 av 19 dager i november: FLINK. Og det er jo så deilig etterpå, både innvendig og utvendig, hehe. Ellers var det jo ny agderlørdag denne helgen med åpning av en ny italiensk restaurant, hvor det ble servert ordentlig god pasta og fantastisk pannacotta til dessert. Vi måtte også løse en mordsak, som var et veldig bra påfunn, men jeg suger i sånne ting og gruppen min slet litt, så det var ikke dødsgøy. Men bra utført er det ingen tvil om at det var: tommel opp for billedkunst. Etter dette dro jeg og Charlotte til Kristiansand (mens resten dro på den lokale puben, hehe) og møtte noen Charlotte kjente som er i militæret her i sør. Det var utrolig gøy, jeg koste meg masse og det var jo kjekke gutter hvor enn man så i lokalet: ikke feil! Musikken var ikke helt på topp, men det gjorde faktisk ikke så mye. Det var godt å komme seg ut på byen og se og prate med nye mennesker. Vi sovnet ikke før i 7-tiden på morgningen heller, fordi vi lå å pratet i en evighet. Det var koselig!

På søndag våknet jeg til sol som skinte inn vinduet, og utrolig nok tenkte jeg "oi, i dag kan jeg gå i shorts", men så kom jeg på at det er november og ikke august, haha. Snakk om å leve i en boble, jeg har jo ikke noe tidsbegrep lenger. Til tross for at vi var ute i går, var formen ganske fin hele dagen. Men så startet vi dagen med å følge noen til bussen også, og det hjalp nok med frisk luft, det var hvertfall utrolig deilig og forfriskende. Ellers chillet vi hele dagen med film, supernatural og håndball på TV. Jeg elsker å se på håndball, det er så stemning. Vi hadde også ekstremt lyst på pizza, så vi tok oss en tur inn til T-valley og spiste pizza. En skikkelig koselig søndag også, må jeg si.

For en fantastisk helg jeg har hatt a! Jeg følte hvertfall at det var en del positivt her. Så, hvordan var deres helg?

Én kommentar

Julie

23.nov.2011 kl.03:58

Høres ut som en veldig bra helg :-)

Skriv en ny kommentar


hits