Something that were like those years

Noen dager går bare uten at jeg er så mye på macen, og det er veldig deilig. Det jeg som regel driver med for tiden er bare trening, litt skole, ser på film og tv, går tur og andre kjedelige ting, om jeg kan kalle det det. I allefall ting som er kjedelig å blogge om. Men jeg kan jo ha litt punkter igjen!

- På mandag hadde vi bildekritikk på fotooppgaven med friluftsliv. Det er den teiteste bildekritikken jeg har hatt. Jeg liker nok best å få kritikk av en som kan foto, og flere er vi om det.- I går gikk vi tur og tegnet i timene, på grunn av læreren har pappapermisjon denne uken. Vi er med andre ord ganske frie. Det var koselig da, og veldig godt med frisk luft. Jeg og Ane tok til og med omvei til butikken.

- I dag har vi hatt fri fra undervisning, men det var foredrag om Røde Kors på starten av dagen. Noe som var veldig spennende!

- Ellers i dag har jeg fått sett ferdig Twilight 1 + 2 og jeg og Ane har vasket masse klær. Veldig effektive og flinke!- En ting må jeg jo fortelle: på fredag, da det var 11.11.11 kl. 11.11, gjett hva vi gjorde? Vi hadde en seremoni med lys og ballonger, som vi slapp ut i det fri med et ønske i det klokken slo 11.11. Hahah, vi har en lærer her som er litt spesiell, skjønner dere. Men det var jo litt gøy og koselig da. 

Det som er teit, er at jeg er supergira på å blogge, men jeg mangler tiden, på en måte. Jeg må jo ta bilde, laste over, orke å skrive og alt det der. Og det er litt vanskelig til tider, når man sitter i et rom fullt av andre folk. Hm. 

 

Én kommentar

Julie

17.nov.2011 kl.04:48

Morsomt med 11.11.11 11:11 :D Sykt mange ett-tall! Og det med ballongene var gøy - er læreren overtroisk? hihi :-)

Skriv en ny kommentar


hits