Mac-fri onsdag

I går var jeg en hel dag uten å sitte foran macen! Utrolig, men sant. Jeg skrudde den egentlig på rett før jeg skulle legge meg, men da funket ikke nettet, så jeg fant heller frem boken og leste i en halvtimes tid før jeg la meg til å sove. Jeg har faktisk blitt veldig flink til å legge meg de siste dagene, har lagt meg før tolv tre dager på rad nå. Men jeg må fortelle litt om gårsdagen, for da var jeg nemlig foran og ikke bak kamera. Vi har jo et fotoprosjekt denne uken, som jeg har nevnt tidligere, og en av oppgavene går ut på å ta et reklamebilde for en valgfri parfyme. Og det bildet er jeg modell på. Det var gøy å være modell, men vi tok det ute og det var ikke akkuratt varmt. Men jeg får håpe bildene ble bra, da. At jeg funket greit som modell. 

Etter vi hadde brukt mellom to og tre timer(!!!) på det bildet, kom vi tilbake og alle var så og si utslitte. Vi satt bare der go prøvde å diskutere oss frem til hva vi skal gjøre på en av de andre oppgavene. Og det tok oss rundt to timer og komme frem til et forslag. Bildet skal tas i dag, så får håpe alle er litt mer gira i dag, og ikke minst at vi får til det vi tenker oss. 


(Bilder tatt av Marthe Nordal tidligere i år)

Ellers i går slappet jeg bare av, jeg var helt dø i kroppen, utrolig nok. Men i dag er jeg litt mer oppegående, har allerede hatt volleyball og trent litt styrke, og nå sitter jeg og manner meg opp til en joggetur rundt vannet. 

Håper alle har en fin torsdag! Jeg skal se om jeg får blogget noen bilder senere i dag. 

2 kommentarer

Camilla

10.nov.2011 kl.17:28

Veldig fine bilder av deg!! :D

polliani

13.nov.2011 kl.07:07

en hel dag uten macen, wow - jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det, kanskje på tide her også da.. forresten du kan vinne 200 euro i shopping på bloggen min veldig enkelt også :9

Skriv en ny kommentar


hits