Solskinn, sykkeltur og kano

Det er nesten så jeg har lyst til å ha overskriften "En herlig tirsdag" i dag også, for det har det virkelig vært. I forbindelse med fotoprosjektet dro vi på en sykkeltur til en strand, for å ta noen bilder. Senere ble det en kanotur for et annet bilde. Det var endelig fint vær i dag, til tross for masse tåke på morgningen, selvfølgelig. Det er ekstremt mye tåke her for tiden, og været er ikke så mye å rope hurra for. Men i dag var dagen. Og en kanotur var veldig koselig. 
Uredigerte bilder fra stranden - hva synes du?

Så må jeg nevne at fiskemiddagen i dag var super, med både reker og godt tilbehør! Senere var det trening, og i dag var det hardt, noe som var veldig deilig. Da føler man virkelig at man får trent og det er den beste følelsen jeg vet om. Jeg har jo vært superflink denne måneden, jeg har trent 7/8 dager. Så nå er jeg ordentlig i gang og skal fortsette i det samme mønsteret, mulig det blir to hviledager per uke da, kroppen trenger jo litt hvile for å restituere seg igjen. 

Nå sitter jeg her i chilleklær og håper at det blir noe tv-eller filmkos i kveld! Har dere trent noe i dag?

2 kommentarer

Monica

08.nov.2011 kl.21:04

Det nederste bildet var skikkelig fint!

Camilla

08.nov.2011 kl.22:12

Enig med Monica, det nederste falt skikkelig i smak! :D Er det til SPA temaet? :)

Har ikke trent annet enn hjernen, eller jeg syklet jo til og fra skolen, og gikk en tur etterpå, men ingen ordentlig work-out akkurat..

Skriv en ny kommentar


hits