"And these feelings don't seem to have an end"

Helgen er over. Ikke at det egentlig har så stor betydning for folkehøyskolelivet, her er hver dag som helg, på en måte. Det er i hvert fall langt ifra skoledager med lekser, jobb og andre nødvendigheter. Som til tider jeg tar meg selv i å savne, hvor rart det enn høres ut. 

Men helgen har vært bra, den har vært litt annerledes enn vanlig her nede og det har vært deilig med litt normalt liv. Livet på folkehøyskole, skjønner dere, det er noe for seg selv. Man lever i en liten boble, hvor alt er veldig internt og spesielt. Man danner et veldig unikt bånd med folk her og man blir liksom litt rare. Det er litt vanskelig å sette ord på det også, man må oppleve det. Det er veldig koselig og morsomt, men jeg merker at jeg trenger litt av det normale til tider. Jeg savnet faktisk det å ha et ordentlig hjem her i stad. Det å komme inn en ordentlig husdør, til et tomt hjem hvor du kan gjøre som du vil, hvor kjøleskapet er til fri bruk og hvor du kan føle deg skikkelig hjemme. Derfor er jeg ganske så glad for å ha en rett i nærheten her med hus og det hele. I dag lagde jeg til og med mat og jeg vasket opp - det var faktisk en deilig følelse. Jeg ler litt av meg selv, som ikke helt takler å ha et chill liv, men alle er forskjellige og det er da godt det finnes noen som liker å gjøre de kjedelige tingene, eller hva?

(Dette var et ekstremt uflatterende bilde, men også det eneste av meg fra helgen, så det får gå. Måtte kle på oss i fargene på huset vårt: griffring for min del)

Jeg skulle egentlig fortelle hva jeg hadde gjort i helgen, men falt litt bort i pratet om, ja, trenger vel egentlig ikke å forklare det når dere/du nettopp leste det. I stikkord: interiørshopping, biffmiddag, agderlørdag: Harry Potter, bakt potet fra potetbakeren, repriser av gøy på landet, kino, offisiell åpning av agder barnefilmklubb(<3) og masse latter. 

Så, hva har dere på hjertet? :)

Én kommentar

Camilla

07.nov.2011 kl.12:51

Jeg savner også et ordentlig hjem, hus med fire vegger og tak, en inngangsdør som jeg kan gå inn å finne mamma, pappa, lille skjønne voffen og den til tider litt irriterende lillebroren. Et liv aleine er absolutt ingenting for meg ..

Skriv en ny kommentar


hits