Før og etter

Er det noen som vet om en genial og billig frisør? Jeg trenger å gjøre noe med håret mitt, noe som virkelig funker. Ellers er alt bra, vet dere. Nå har jeg vasket dusjen, som er det verste å vaske by the way. Jeg har også fått vasket sokker, som har vært mangelvare i to dager! Jeg har altså måtte gå med antrekk med strømpebukse eller bare ullsokker uten sokker under. Har funket til nå, men nå var det nok.

Jeg har redigert bilder i dag også. Gud, for en produktiv dag før klokken 13.00! Nå er klokken langt over ett, men jeg skrev innlegget da, så måtte jeg gå til klassens time før jeg ble ferdig og fikk postet det. 

Før:Etter:

Hva synes du om bildet?

4 kommentarer

Linda Skogseth Stølen

04.nov.2011 kl.15:55

HERLIG!

Camilla

04.nov.2011 kl.20:01

Haha, kjenner til det med å plutselig få mangel på sokker! :P

Bildet var fint redigert!

Og veit ikke om noen billige frisører her enda.. Men skal rope ut om jeg finner en! :)

Julie

06.nov.2011 kl.13:38

Superfint bilde! Har dere sånne dager i uka hvor dere må vaske forskjellige ting? Eller har du egen dusj som du bare vasket av deg selv hvis du skjønner ? :-)

Lena

06.nov.2011 kl.23:16

Linda: Takk!

Camilla: Det er en smule kjipt ass! Thank you :) Gjør det, hehe

Julie: Tusen takk :) Vi må vaske alt på mandager, som vil si fellesarealet i etasjen man bor i: kjøkken, ministue + gang og cella (høres fælt ut, men er det vi kaller bofelleskapene): do + dusj + minigang og da vårt eget rom. På fredager er det kun fellesareal + cella, kan velge om du vil vaske rommet ditt. Føler at vi vasker hele tiden, og skulle trodd det var skinnende rent som oftest, men neida, her samler det seg støv fortere enn jeg kan si skinnende rent! Irriterende til tusen, haha. Menmen :)

Skriv en ny kommentar


hits