Jeg finner ingen overskrift

Hey, jeg jinxet meg selv litt med forrige innlegg. I dag fant jeg nemlig litt inspirasjon igjen og ble passelig fornøyd med antrekket. Det var vel et innlegg som skulle til da, får jeg håpe, for jeg hater å være misfornøyd med antrekket. Jeg fikk faktisk shoppet bittelitt i dag også, utrolig nok. Først og fremst skulle jeg bare inn til byen for å finne en ting til kostymet på lørdag. Det er nemlig agderlørdag igjen og denne gangen er det Harry Potter som er temaet. Vi kom i hvert vårt hus og må kle oss i uniform etter husets farger. Jeg var heldig og kom i Griffing og må kle meg i sennepsgult, vinrødt og sort. Jeg tror antrekket blir ganske greit, håper hvertfall det, for jeg har alle fargene + tryllestav. Nice!

Jeg elsker torsdager, for da gjør jeg alltid så mye! I dag har jeg jo allerede hatt volleyball og vært i byen, og etterpå er det både zumba og pilates. Supernice!

Hvilken ukedag liker dere best?

2 kommentarer

Camilla

03.nov.2011 kl.23:32

Er blitt veldig glad i tirsdager! Starter ofte seint, det er dobbel episode med grey's og privat praksis :D haha, hør på nørden a..

Julie

05.nov.2011 kl.18:06

Du er fin, Lena! :-) Så bra at du fikk inspo igjen :D

Skriv en ny kommentar


hits