Autumn has set it's sign

Trærne er blitt fargerike og fine med både gule, røde, oransje og grønne blader. Solen skinner og vannet er speilblankt. Høsten har tatt Norge med storm, med overraskende høye temperaturer, som vi for all del skal nyte til det fulle.

Med høsten følger det ferie og den starter nå! Folkehøyskolen er tømt for mennesker, og mødre, fedre, venner osv. er glade for å ha oss hjemme igjen. For min del starter høstferien med favorittmaten min til middag: rekegryte, før jeg skal jobbe i tre dager. Andre planer for ferien er å være med venner, dra på tusenfryd, grynerløkka med fhs-jentene, bursdagsferiring, besøke mormor, slappe av hjemme med mamma og kjøre bil. Hvordan jeg skal få tid til alt er et godt spørsmål, men jeg skal prøve så godt jeg kan, for da blir høstferien superbra!

En annen viktig ting jeg skal få til er å spise masse god og sunn mat. Jeg savner å lage min egen mat, og jeg savner avocado, røkt laks, cottage cheese, reker, salat, grove vafler, sushi, tunfisk og mye mer. Det skal bli så godt! Dere skulle hørt hvor mye vi har snakket om mat den siste uken. Alle gleder seg til å komme hjem til egne matvaner og jeg tror de fleste har satt opp en del ønsker for middager i ferien, for å si det sånn. Ikke at maten vi får er dårlig assa, for all del.

Men ferie blir bra, ingen tvil. Selv om jeg vil savne en haug av folk fra fhs. Noen er det jo hele tre uker til jeg ser igjen.. Jeg ønsker alle en super ferie! Hva er planene deres?

(Alle bilder er tatt av meg)

Én kommentar

Norwegian Señorita

03.okt.2011 kl.14:24

Fant nettopp bloggen din, og jeg kommer gjerne tilbake hit :) Jeg gikk selv på folkehøyskole og jeg husker akkurat det der med at man er så tett på hverandre hele tiden at det blir helt merkelig å ikke skulle være sammen hver eneste dag, i helger, ferier og til slutt...etter den siste skoledagen. Det er gøy å huske slike folkehøyskole-ting gjennom å lese bloggen din. Kos deg videre, og nyt det! (Men for all del, nyt ferien også da ;)

Skriv en ny kommentar


hits