Hverdagsgleder og en negativ

I dag fikk jeg post igjen, hurra! Både en morsom pakke med brev og en med linser. Det er veldig flaks at jeg fikk linsene denne uken og ikke neste når jeg var hjemme og ikke skulle tilbake hit før etter tunisia.Stian som har vært kreativ, hehe. Var veldig koselig da, tusen takk.

Et annet høydepunkt hittil i dag er at jeg har danset bittelitt og funnet på en dans, eller en sekvens kan jeg vel heller si. Men jeg fikk ikke prøvd den ut, i og med at jeg lagde den i hodet på vei fra gymsalen. Men jeg har skrevet den ned, så skal prøve det ut senere i dag. Det var så deilig å danse litt igjen! Og jeg hadde tydeligvis en bra piruettdag i dag også, for jeg tok doble uten problemer. Lykke!

På den andre siden er det noen som drar hjem i dag, som jeg da ikke ser før om en uke eller tre! Det er litt trist.. Vi er jo så vant med å være sammen hele tiden, og jeg har blitt veldig glad i alle sammen, så det er jo litt rart. Heldigvis er tunisiaturen med klassen, så det er jo en del jeg ser igjen etter bare en uke!

Nå skal jeg straks ned og hente vasken min, som er ferdig, før jeg må i butikken og kjøpe tannkrem, haha. Det skal bli godt med en liten gåtur da, vi går jo så lite her i og med at alt er i samme bygning. 

Hva gjør dere i dag?

 

Én kommentar

Camilla

23.okt.2011 kl.12:43

La du merke til hvor stor prisforskjell det er på tannkremen ?? Det gjorde jeg første gangen jeg ble nødt til å gå i butikken å kjøpe ny tannkrem etter jeg flyttet.. fikk sjokk jeg! haha :D Hvilken endte du opp med? :P

Skriv en ny kommentar


hits