Helgens festligheter

Nå er det noen dager siden sist jeg blogget, og det er fordi jeg har gjort så mye! Livet på folkehøyskole går nemlig i ett. Eller så er jeg bare for daff til å blogge, sånn som i stad, da hadde jeg masse tid, men orket ikke. Men nå skal jeg ta meg litt tid til dere, for egentlig har jeg masse å fortelle hele tiden. Men tiden strekker ikke alltid til! 

Fredag: Vanlig kort skoledag, vors med en gjeng fine jenter, ut på byen, endte på fjortisstedet leopold, danset og koste oss til tross, men stedet er for de desperate. 

Lørdag: Første helgefrokosten min på folkehøyskolen, faktisk. Og det var det første lørdagsseminaret mitt denne dagen også, nemlig kano og kameratredning. Så det var på med ullundertøy og redningsvest og padle ut i vannet, velte kanoen og bli reddet. Det var utrolig gøy! Selv om vannet var kaldt, var det bare å holde seg i ro og puste, så gikk det helt fint. Det var overraskende morsomt! På kvelden var det første agderlørdag arrangert av elever (mye første gang denne lørdagen, historisk.. ehm, ja, Lena) og det var dritbra. Jazzklassen imponerte meg - og minst 80% av de andre, vil jeg tro - med en super kveld, som var planlagt til minste detalj. Flytur til Mexico med flybillett, sikkerhetskontroll, flyvertinner, turbulens og det hele. Guide i Mexico og god taco til middag, før de underholdt med musikk, selvfølgelig. Det var en superbra kveld! 

Søndag: Hang litt med Mats, malte litt på lerretet til gruppen min, stekte vafler (minst 40 stykker, just saying) og så på Alt for Norge og dokumentar om 9/11. Sykt at det er 10 år siden, by the way. Uff...

Hvordan har helgen din vært?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


hits