Livet på folkehøgskole

Hei dere! Jeg har vært ekstremt dårlig med bloggingen i hele sommer egentlig, og jeg som trodde jeg skulle bedre meg med en gang jeg flyttet nedover til sørlandet: jeg ble jo bare dårligere. Men det er så mye som skjer og jeg er så trøtt når jeg først har tid til å blogge, så det er derfor det har blitt lite. I tillegg har vi ikke startet så mye med bilder enda, og da hadde det blitt mest tekst - og jeg vet ikke om dere vil det? (plis svar på det, ja)

 De to første ukene har jeg kost meg så ufattelig mye, jeg har fått mange nye venner, jeg har spist masse god mat, drukket te sånn tre ganger om dagen hver dag, vasket rommet mitt 2 (eller er det 3) ganger(!), vært i byen på både dagtid og kveldstid, sjekket ut den lokale puben, blitt kjent med folk som er herfra, sovet hos Camilla, vært på vors med noen venner av Ane, nach med de lokale heltene(intern med de, ja), badet, spilt volleyball, hatt fremføring av bogruppen, lært noe nytt om kamera og objektiver ++ og masse mer.

 

 

På folkehøgskole skjer det ting så og si hele tiden. Det er, som en av lærerne her sa, verdens letteste sted å få venner, uten tvil. Vi bor oppå hverandre 24/7, både skolen og hjemmet vårt er på et og samme sted. Vi spiser sammen og vi gjør alt sammen. Jeg gleder meg så mye til hva resten av året har å by på, i og med at det har vært så ufattelig bra frem til nå! 

 

Jeg håper alle dere som leser har det bra også :) Blogges snart igjen. 

2 kommentarer

Monica

02.sep.2011 kl.14:57

er jo gøyest med bilder :) blogg når du har lyst :D

Julie

03.sep.2011 kl.14:50

ja, jeg vil at du skal blogge selvom det blir mest tekst :-) synes det er spennende å høre om alt du gjør!

Skriv en ny kommentar


hits