Treningsvaner

Jeg har alltid gått på trening og dansing som ikke har satt egentrening i fokus. Så jeg har aldri vært den jenta som tar på seg treningstøyet og tar seg en joggetur eller en styrkeøkt. Jeg har hatt organisert trening og that's it. Og det har egentlig vært nok. Jeg har hvertfall syntes det selv.
Men - som dere kanskje har fått med dere - har jeg begynt å helle mot å være hun som tar seg en joggetur når hun har tid til overs. Og i dag dere - I DAG - jogga jeg 1,5 mil! Jeg er helt sjokkert over meg selv, og stolt. Det som er enda sykere, er at jeg kunne fortsatt, om jeg ikke hadde hatt så vondt på innsiden av foten. På grunn av det turte jeg ikke jogge noe lenger, hadde vært trist å skade seg nå som jeg er så godt i gang med egentrening!

 

Her er jeg btw etter 1,5 mil-turen - pena


Håper jeg fortsetter å være like flink som jeg har vært i det siste. Nå har jeg faktisk begynt å synes det er deilig. Noe joggeturen i dag tyder på. 

 

Tommel opp for meg! 

3 kommentarer

Camilla

11.aug.2011 kl.19:27

Tommel opp for deg! Du er FLINK :-D

11.aug.2011 kl.20:41

Så flink du er :)

Men hvor langt tid brukte du og hvor løp du ??

Lena

11.aug.2011 kl.21:15

Anonym: Egentlig ikke så kult å si hvor lang tid jeg brukte, i og med at det kanskje var litt mye.. men jeg brukte 1 time og 25 minutter. Jeg løp skogveien til Grorud og vanlig veien tilbake. Regner med at du vet hvor det er i og med at du spør hvor :) hehe.

Skriv en ny kommentar


hits