Svømming og kyllingmiddag

Dere gjetter aldri hva jeg har gjort i dag! Jeg, Camilla og Katarina dro til Li og svømte. Helt sant. Cam og Katze gjorde det i forbindelse med skolen da, men jeg ble med for moroskyld. Haha. Men det var veldig deilig, selv om svømmeformen var på bånn. Det var utrolig tungt, så jeg har bestemt meg for å dra og svømme jevnlig. Det er jo dødsbra trening! Og jeg synes det er litt gøy også, kan ha noe å gjøre med at jeg er litt flink til å svømme da. Fikk anbefaling av læreren min å starte på svømming når jeg var yngre, pga jeg var god, liksom. Er litt stolt av det, ja.

En annen ting jeg er litt stolt over er matlagingen min. Jeg er ikke så værst på kjøkkenet, for å si det sånn. Til tross for at jeg er alene hjemme blir det ikke noe hurtigmat på 1-2-3 her. Men jeg elsker å finne nye sammensetninger av mat også da. Jeg liker å lage mat, så da blir det ikke kjedelig.
Dagens middag
- Kyllingfilet
- 1/2 avocado
- Soppblanding
- Soppsaus
- Urtebaguett
- Tomater

Sett ovnen på 200 grader og sett inn baguetten når det er varmt, stek i 10-12 minutter. Stek kyllingfileten på litt sterk varme(jeg bruker 6-7 av 9) i 2 minutter på hver side, før du skrur ned til middels varme(jeg bruker 4 av 9) og setter på lokk i ca. 4 minutter. Du kan også legge i soppen og avocadoen når du skrur ned varmen. Kok opp sausen som anvist på posen. Legg på tallerken og frisk opp med tomater!

Hva har dere gjort i dag? Liker dere å lage mat?

2 kommentarer

Dea Kristiansen

19.mai.2011 kl.19:41

Ja :- ) Ikke at jeg er så flink.. Det så kjempe godt ut, forresten!

Julie

19.mai.2011 kl.20:50

så utrolig flinke dere er ! og du på kjøkkenet da <3

Skriv en ny kommentar


hits