frukt og grønnsaker

Jeg tok meg litt bloggfri i helgen, jeg. Det er deilig å bare glemme bloggen litt innimellom. Jeg fikk gått på ski, kjøpt meg joggebukse, kjørt litt, festet og kost meg i joggebuksa foran tv-en. Det var skikkelig deilig og jeg følte meg klar for skolen igjen.

Tumblr_l1702ykioq1qarv68o1_500_large

I dag startet dansingen og intensivuken med hiphop. Sykt gøy å komme i gang, og hiphop er så kult. Kunne ønske knærne mine ikke var så vonde, da kunne jeg ha danset det utenom kompaniet også. Men jeg er glad vi får danset litt av det på forestillingen!

Tumblr_leibrzupnh1qf83yso1_500_large

I tillegg har jeg i dag startet på en kind of diett. Jeg liker ikke å kalle det, det, med tanke på at jeg ikke skal slanke meg, men jeg får sånne kick noen ganger og må teste ting. Så denne uken er det kun frukt og grønnsaker på menyen, med et unntak om dagen, for eksempel kylling i salaten. Det har funket greit i dag, men jeg har ikke mer banan, så smoothie til frokost i morgen ser dårlig ut..

Tumblr_lepei10cpj1qb620ho1_500_large

Jeg har enda en ting å fortelle, jeg. På fredag skal jeg bestille meg kamerastativ, ny mobil og ballkjole!! Gleder meg.

Har du noen tips til noe jeg kan ha i salaten? Eller en god frukt?

4 kommentarer

Julie

10.jan.2011 kl.23:59

Hørtes gøy ut å prøve noe sånt :-D tips til salaten : krutonger og granateple! Gode frukter: mango, appelsin og sharon :-) og blodgrapefrukt er godt, men litt bittert, hihi.

Sykt kult! Blir det iPhone 4? :D :D

Victoria

11.jan.2011 kl.17:49

ååå, det så godt ut! :D En gang må vi ha firkløver-sunn-kveld med all den gode maten du lager på bloggen! :D hehe.. Du burde prøve (hvis du ikke har gjort det, også vet jeg ikke om det er såå sunt da..) Tomat, mozarella og basilikum! Kjempe godt! Gleder meg forresten masse til å se kompaniforestillinga!! Sånn skikkelig!! :D hehe. Sees på fredag<3

11.jan.2011 kl.19:23

Hvor skal du bestille ballkjolen din fra???

Julie

11.jan.2011 kl.21:15

Du kan jo være med? :-D mandager og torsdager, hvis du har fri da <3

Skriv en ny kommentar


hits